Forever on maailman suurin Aloe Vera -tuotteiden tuottaja, valmistaja ja jakelija. Tuotteidemme pääainesosa on 100-prosenttinen stabiloitu Aloe Vera Gel -geeli.

  

Muiden vihannesten tavoin Aloe Vera sisältää lähinnä vettä, mutta se sisältää myös suuren määrän tärkeitä aineita, joiden yhteisvaikutukset auttavat sinua säilyttämään terveytesi. Hyvän terveyden edellytys on vatsa, joka on hyvässä kunnossa, sillä jopa 70 prosenttia vastustuskyvystä sijaitsee vatsassa. Suoliston limakalvo muodostaa todellakin jalkapallokentän suuruisen alueen, joka on ohut kuin silmäluomi. Jotta se toimisi hyvin ja jotta sen kautta imeytyisi ravintoa, sen on oltava ehjä.  

>> Lisää tietoa Aloe Verasta

Tuotehinnasto (hinnat sisältävät alv:n 23 %)

Tuote

Kuvaus

Hinta

  

  

  

  

Aloe Heat Lotion

Sisältää pehmentävää ja rentouttavaa linimenttiä. Sisältää muun muassa Aloe Vera Gel -geeliä, mentolia sekä eukalyptus-, seesam-, jojoba- ja aprikoosinsiemenöljyjä. 118 ml.

  

19,00 euroa

Aloe Vera Gelly

Todellinen yleistuote, joka on aina hyvä olla saatavilla. Käytä kuivalle iholle, turvonneille silmänalusille tai auringonoton jälkeen. Sopii erinomaisesti myös parranajon tai ihokarvojen poiston jälkeen. Sisältää 118 ml.

  

19,00 euroa

Aloe Propolis Creme

Erittäin kuivalle iholle tarkoitettu voide, joka kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Sopii erinomaisesti kuiville ihoalueille ja herkälle iholle Aloe Veran, propoliksen, ihoa hoitavan kamomillauutteen, allantoiinin sekä A- ja E-vitamiinien ansiosta. Tuotteeseen ei ole lisätty vettä. 113 g.

  

25,00 euroa

Forever Bright Toothgel

Raikas hammastahna. Hyvä sekä ikenille että limakalvoille. Kiillottaa hampaat hellävaraisesti. Forever Bright ei sisällä fluoria, joten täydennä hampaidenhoitoa halutessasi fluoritableteilla. 130 g.

  

10,00 euroa

Aloe Lips

Huulirasva, joka sisältää jojobaa ja mehiläisvahaa, jotka kosteuttavat ja pehmentävät kuivia ja rohtuneita huulia. Aloe Lips -huulirasvaan ei ole lisätty vettä. Antaa huulillesi kauniin kiillon. 4,5 g.

4,50 euroa

10-2011

Telkäntie 2 C

Lavendo, jalkahoitola

40400 Jyväskylä

Ajanvaraukset 010 778 1525

Avoinna: ma - ke klo 9 - 16

ETUSIVU|OHJEITA|PALVELUHINNASTO|AJANVARAUS | YHTEYSTIEDOT